Saturday, March 22, 2008

Martin Lucifer Koon Jr. - Pop Quiz


[Since we are considering electing a "noble black man" as President, perhaps we should take a look at the last one of these critters that afflicted our nation.]

1) Name the judge who has sealed King's FBI surveillance file until the year 2027.

Answer: The Honorable John Lewis Smith, Jr.

2) According to whose 1989 biography did King spend his last night on earth in an adulterous liaison?

Answer: Reverend Ralph Abernathy. And the Walls Came Tumbling Down

3) According to whose 1989 biography did King spend his last morning on earth physically beating a woman?

Answer: Reverend Ralph Abernathy. And the Walls Came Tumbling Down

4) Who was the U.S. Attorney General who ordered the FBI to wiretap King?

Answer: Robert F. Kennedy

5) Who was the Assistant Director of the FBI who wrote a letter to Sen. John P. East (R-NC) describing King's conduct of "orgiastic and adulterous escapades, some of which indicated that King could be bestial in his sexual abuse of women."

Answer: Charles D. Brennan

6) Who called King a "hypocrite preacher?"

Answer: President Lyndon B. Johnson

7) What U.S. newspaper reported that King had plagiarized his doctoral thesis at Boston University?

Answer: the Wall Street Journal.

8) Whom did King plagiarize in more than 50 complete sentences in his doctoral thesis?

Answer: Dr. Jack Boozer

9) Who was the Chairman of the National Endowment for the Humanities who purposely suppressed knowledge of King's plagiarism of his doctoral thesis?

Answer: Lynne Cheney, wife of Vice President Richard Cheney

10) What was Martin Luther King's real name?

Answer: Michael King, Jr. In 1935 his father, Michael King, declared to his congregation that he would henceforth be known as Martin Luther King and his son would be known as Martin Luther King, Jr.

11) In his first public sermon at the Ebenezer Baptist Church in 1947 who did King plagiarize?

Answer: Harry Emerson Fosdick

12) Name the man who served as King's personal secretary from 1955 to 1960, had joined the Young Communist League at New York City College in 1936, went to prison for draft evasion in 1944, and in 1953 was sentenced to 60 days in jail in California "lewd vagrancy and homosexual perversion."

Answer: Bayard Rustin

13) According to whom had King privately described himself as a Marxist?

Answer: His biographer, David J. Garrow

14) Who edited King's book Stride Toward Freedom?

Answer: Communist Stanley Levison

15) Who made the following speech?

That's exactly what we mean-- from every mountain side, let freedom ring. Not only from the Green Mountains and White Mountains of Vermont and New Hampshire; not only from the Catskills of New York; but from the Ozarks in Arkansas, from Stone Mountain in Georgia, from the Blue Ridge Mountains of Virginia --let it ring not only for the minorities of the United States, but for the disinherited of all the earth--from every mountainside, LET FREEDOM RING!

Answer: Archibald Carey, 1952

------------------------------

1-3 questions correct means you could be dangerous.
4-6 questions correct means you must read too much.
7-10 questions correct means you must value historical correctness instead of political correctness. Congratulations!

4 Comments:

Anonymous Team_Euro said...

MLK, what a complete hedonist! Speaking of hedonism, isn't it a little funny that Eliot Spitzer's whore is the daughter of Palestinian parents? Spitzer clearly failed to stay kosher!

4:06 PM  
Anonymous Keith said...

You cannot reason with today's youth that Mike King wasn't a saint. I saw two of my nephews today and am sorry to report that my brother's kids have been indoctrinated by their mother that racism is bad.

1:36 PM  
Anonymous Anonymous said...

"King" was a monkey. All of these people who rule us need to burn in hell.

4:54 AM  
Anonymous Leanna said...

Well said.

5:36 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home